Boodschappen shoplog: Lidl

Mexicaans thema

Op diverse andere blogs kom ik regelmatig shoplogs tegen! Super leuk! En zo ook de boodschappen shoplog. En nu had ik totaal geen inspiratie om iets te eten te verzinnen voor zondag. Tot ik de Lidl folder in handen had! En ik toen ook gelijk wist dat ik daar best een blog aan kon wijden! Ze hebben daar deze week namelijk een Mexicaans thema, ik kan maar 1 ding bekennen: ik had echt gelijk honger!

Het liefst eten wij op zondag iets makkelijks, maar toch ook wel met een gezond tintje in de hoop dat Veerle dan en eet en dan ook wat gezonds binnen krijgt! Want dat eten kan een lekker drama zijn soms. Dus toen ik dit thema in de folder tegen kwam werd ik heel erg blij! Ik heb gekozen voor de kleine tortillas omdat wij er ook kaas bij deden en het dan snel machtig word. Dus met de grote tortillas die er ook waren was ik bang dat we dat bij lange na niet op gingen krijgen!

De salad kit is echt een aanrader! Je hoeft alleen wat gehakt en kaas toe te voegen, alles in een ovenschaal en 5 minuutjes in de oven! Echt super lekker voor erbij, maar ik denk als snack s’avonds op de bank ook echt totaal niet vervelend! Het gehakt heb ik rul gebakken en daarna de champignons en de paprika toegevoegd. 3 theelepels van de tex mex dip erdoor gedaan zodat er lekker wat kruiden door zaten, dit samen met de gemengde ijsberg sla op de tortilla en smullen maar! Ik was heel blij toen ik het in de folder zag, maar nog blijer toen ik het at!

En het fijne van de Lidl vind ik, het is echt niet duur! En nog super lekker ook! Naast deze spulletjes had ik nog 2 flessen wijn en wat te snoepen voor op de bank en ik was  €23,- kwijt!

Zijn jullie ook zo’n fan van de Lidl? 

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

3 thoughts on “Boodschappen shoplog: Lidl”

    1. Oh ja dan ga je inderdaad wat sneller naar de jumbo! Wij moeten zoiezo een stukje rijden voor de supermarkten en ze zitten naast elkaar dus hier altijd een combinatie van de jumbo en lidl! Oh dat is een goeie die heb ik daarvan nog nooit geprobeerd ga ik ook eens meenemen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.