Babbel Blog

Zomaar

Ik weet niet of jullie het herkennen, maar ik had zin om gewoon zomaar een blog te schrijven. Gewoon even bij babbelen, moet kunnen toch? Het is de laatste tijd wat stiller hier, en dat is niet omdat ik niet wil bloggen of dat ik geen inspiratie heb. Maar wel omdat het even rustig moest worden in mijn hoofd. 

Privé is er de laatste tijd nogal veel gebeurd. En het is niks ernstigs, maar wel genoeg om mijn hoofd op hol te laten slaan. Ik ga dan slecht slapen omdat het allemaal niet meer stil komt te staan, en loop dus overdag rond als een zombie en doe dan regelmatig als het kan een tukkie op de bank. Resultaat is weer dat ik dan s’avonds niet goed in slaap kon komen. Zo’n lekkere cirkel dus die heel rap doorbroken moest worden. Want als ik weer terug in het ritme geduwd word krijg ik ook meer rust in mijn hoofd.

En daar heb ik gewoon even de tijd voor genomen. Overdag gewoon de dingen doen die ik moet doen in het huishouden etc. en s’avonds eventjes op de bank om daarna op tijd naar bed te gaan. Ook heb ik heel bewust tijd vrij gemaakt om er lekker even uit te gaan. Dat doe ik zo goed als zelden dus het was hoog tijd om dat even helemaal alleen te doen. En dat is best wel heel erg lekker hoor. 

Zien wat de tijd ons brengt

Voor nu vind ik dit even prima zo. Ik vind het belangrijker dat de blogs die ik schrijf met rust geschreven zijn als dat ik ze schrijf omdat ik het gevoel heb ik dat ik moet. Het blijft iets wat ik gewoon heel graag doe, en waar ik ook echt bij elke zin die ik typ, elke foto die ik ervoor maak heel veel voldoening voel .

Ik ga zien wat de tijd brengt. Natuurlijk hoop ik dat het heel snel allemaal weer loopt zoals het liep, want dat betekend dat het helemaal super mega goed gaat. En nu gaat het even gewoon goed, en dat wil ik weer mega hebben 😉 Sowieso blijven jullie met grote regelmaat van me horen, en ik hoop heel snel weer dagelijks. Er staan zat onderwerpen klaar op papier die nog wel uitgetikt moeten worden. 😉

Zo dit was even mijn babbel blog. Jullie hoeven je geen zorgen te maken hoor, want zoals ik al zei het is niks ernstigs maar wel genoeg om onrust te brengen. 

 

Liefs Nicole

 

Leuk als je me volgt op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest

3 thoughts on “Babbel Blog”

  1. He dat is niet fijn! Wel herkenbaar trouwens! Hier ook in een situatie waardoor sommige dingen even niet gaan.
    En slaaptekort is dan al helemaal niet handig.
    Hopelijk is alles snel weer fijner.

  2. Hee meis, deze blog zie ik nu pas. First things First. Doe lekker wat prioriteit heeft. Rust & regelmaat dus. Dan komt dat bloggen vanzelf weer op gang! Dikke knuf. X

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.