Ask the Blogger Tag

Wat is de bedoeling?

Bij Marieke las ik deze leuke tag! En aangezien ik helemaal vers in bloggersland ben is dit een leuke tag om aan mee te doen zodat jullie me wat beter kunnen leren kennen! De bedoeling is dat jullie in reacties hieronder je vragen laten weten! Deze zal ik dan beantwoorden zodat jullie wat meer over mij te weten kunnen komen! 

Veevy.nl Ask the blogger tag!

Deze tag is bedacht door Cynthia van een theelepel geluk dus als je deze tag overneemt vergeet dan niet te vermelden dat deze bij haar vandaan komt!

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie vragen! Ik zeg.. Kom maar op!

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

2 thoughts on “Ask the Blogger Tag”

    1. Goeie vraag! Ik vind het niet erg.. maar soms wel moeilijk! Je komt zo vaak even die extra paar handen te kort! Het lastigste vind ik de avond diensten.. Evy word rond etenstijd erg onrustig en Veerle word dan druk omdat ze moe begint te worden.. vaak laat ik mijn eten dan maar even voor wat het is.. ik eet dan als ze liggen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.