#allemannenhandinhand

#allemannenhandinhand | Homo’s

Nieuws

Eergisteren bereikte iedereen het walgelijke nieuws dat er 2 homo’s zijn afgetuigd omdat ze hand in hand liepen! Mensen waar gaat we heen met dit soort bezigheden? Ik heb toch echt het idee dat we anno 2017 leven inmiddels en al een heel tijdje niet meer in de middeleeuwen! Als je dit nieuws nou niet mee gekregen heb lees dan even dit artikel door, dan ben je direct op de hoogte! Je zal misschien ook denken waarom dit onderwerp op een mama lifestyle blog? Nou juist.. lifestyle! Ik hou er als moeder een bepaalde levensstijl op na, en dat is zeker niet de stijl als die getoond werd in Arnhem afgelopen weekend! En ik heb 2 hele jonge meiden die ik heel graag wil mee geven dat dit soort gedrag onacceptabel is! Dus ik maak me best wel zorgen om dit soort rare uitspattingen! #allemannenhandinhand

#allemannenhandinhand
Bron

Tegenwoordig moet het lijkt mij wel zo ongeveer normaal zijn dat 2 mannen of 2 vrouwen hand in hand over straat lopen toch? Deze 2 mannen zijn getrouwd, en ze durven misschien de rest van hun leven niet meer trots te laten zien kijk HIJ hoort bij mij! Als ik met mijn man over straat loop en we lopen hand in hand, dan gaat dat gevoel zeker door mij heen! Waarom mag een man dat niet tegenover zijn man voelen, of vrouw tegenover haar vrouw? Blijkbaar word er onder jongeren nog steeds gepraat over dat homoseksualiteit vies is of zo! Tenminste dat gok ik dan maar, want waarom zou je dit soort dingen dan doen? En waarom loop je sowieso met een betonschaar op zak over straat om 4 uur s’nachts?

Hashtag #allemannenhandinhand

#allemannenhandinhand
Bron

Barbara Barend heeft maandag ochtend een oproep gedaan, die zoals ze zelf zegt eigenlijk niet gedaan zou hoeven worden! En wel maak een foto van 2 mannen hand in hand en plaats deze op social media met dit #allemannenhandinhand erbij! Ik vind het echt een super oproep! En al zoveel mensen hebben daar gehoor aan gegeven! Ook in de politiek deden ze hier vol aan mee! Lodewijk Asscher liep samen met Jeroen Dijsselbloem hand in hand over het strand en poste dit op social meda! Ik vind het echt geweldig dat ze hier aan mee doen! Ook Alexander Pechtold kwam vanmorgen hand in hand met Wouter Koolmees aan op het binnenhof! En zo kan ik echt nog heel veel meer mensen opnoemen die hier aan mee gedaan hebben! En ik denk dat nog lang niet alle foto’s online zijn gezet dus we zullen de komende dagen er nog veel meer van gaan zien!

Het is zoals Barbara Barend al zegt eigenlijk heel triest dat deze challenge er moet zijn! Wat ik aan het begin van mijn blog al zei, we leven toch anno 2017? Ik word er eigenlijk heel verdrietig van! Want als je zelfs op straat je liefde voor een ander al niet meer mag tonen?? Ik vind het zonde dat ik bijna geen mannen hand in hand over straat zie gaan, of vrouwen! Het zou mooi zijn als ze dat massaal wel gaan doen! Want ik denk dat de haters overweldigt worden met de hoeveelheid mensen die op dezelfde sekse vallen! 

Word jij ook zo verdrietig als je zulk nieuws hoort? Ik hoop echt met heel mijn hart dat dit snel over zal zijn! Dat ook deze mensen hun liefde voor elkaar mogen laten zien! Want als we wat meer liefde zouden zien, worden we zelf ook weer een stukje gelukkiger! 

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest?

3 thoughts on “#allemannenhandinhand | Homo’s”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.