De afgelopen tijd in foto’s

Foto’s

Waar ik in het begin elke week mijn week in foto’s deelde doe ik dat nu al een tijdje niet meer. Dus jullie zien ook mijn meisjes veel minder. En zelfs ik moet toegeven dat die 2 echt wel heel erg leuk zijn om naar te kijken… 😉 dus ik dacht weet je wat, ik heb niet heel veel foto’s gemaakt de laatste tijd maar ik kan er wel een aantal met jullie delen die gewoon echt heel erg leuk zijn. Want ondanks alle narigheid heb ik ook genoeg genoten van dingen! Dus ik zeg, pak een bakje koffie of thee zak onderuit en geniet van mijn afgelopen tijd in foto’s.

Kijk dit heerlijke droppie dan zitten hé. Ze word zo groot!

Moe thuis komen uit mijn werk en dan even gek op de foto voor papa met deze mooie dame. Gekke meid!

Maar ze is heel erg gelukkig met haar nieuwe schoenen die we zo eind september ongeveer gingen halen. 

Weten jullie nog dat hele mooie warme weekend in oktober? Toen gingen de meiden en ik gezellig samen met mijn zwager en schoonzusje met 2 meiden naar Beleef het en Eet het. En kijk die 2 dametjes eens lopen.. Mijn oudste en de jongste van mijn zwager en schoonzusje en ze schelen 16 dagen. Hoe leuk is dat!

Haha gekke tante Elles.. Evy met Veerle haar schoenen aan, echt net klein duimpje en de 7 mijlslaarzen.

Mijn zus is tegenwoordig trotse eigenaresse van een eigen bedrijfje voor handgemaakte kleding. En ik heb daar een leuke stapel besteld! Ik ben zo trots op haar! Ze maakt echt de meest leuke kleertjes!

En kijk Evy eens stralen in een nieuw setje gemaakt door d’r tante. Echt zo leuk!

Heerlijk voor het slapen gaan met de meisjes kroelen. Dat is altijd zo’n heerlijk momentje!

Oh mensen wat word Evy toch alweer groot! Ze ging ook over van de maxi-cosi naar de grote stoel in de auto. De maxi was echt niet meer te tillen gewoon met die dikke billen van d’r. Prachtig vind ze het nu ze alles kan zien.

Oké ik word waarschijnlijk de komende maand genegeerd door m’n vriendin voor het plaatsen van deze foto, maar ik vind hem zo heerlijk zoals we zijn dat ik het toch niet kon laten! We zijn gezellig een dagje naar Duitsland geweest, en ik heb toen de halve dm leeg gekocht.. 😉

Resultaat was dus een soort van erg volle kofferbak…

Oh kijk dit ondeugende bekkie dan toch.. Er zit toch een partij pit in die kleine dame! Echt heerlijk.

En kijk haar eens genieten van de aandacht van lieve ome M. Zo leuk om elke keer weer te zien en te voelen hoe vreselijk gek de vrienden zijn op de kinderen. Zo dankbaar voor!

Ik deed ook mee aan #echtepostiscool editie nr 5. En kijk hoe mooi alleen de doos al was ingepakt!

En toen opende ik de doos en toen zag dat er nog veel mooier uit. Zonde om alles uit te pakken!

Maar ik ben heel blij dat ik het uitgepakt heb. Karin van Mama’s Meisje heeft precies gekocht waar ik gek op ben!

En met deze kroel foto sluit ik dit overzicht af. Anders word het echt veel te lang! Al zijn er nog veel meer leuke gave geniet momentjes geweest hoor.

Als je het tot hier gered heb.. Dank je wel dat je de tijd nam om even een kijkje te nemen in de afgelopen tijd in foto’s. We zitten inmiddels alweer in december, dus er gaan nog heel veel fijne leuke geniet momenten komen! Neem bijvoorbeeld dat Evy aankomende maandag alweer 1 jaar gaat worden! Bizar!! Jullie horen hopelijk snel weer van me. 😉

 

Liefs Nicole

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.